Personvernerklæring

 

Hos FEW Design prioriterer vi datasikkerhet og fortrolighet høyt. Denne personvernerklæringen fastlegger klare retningslinjer for FEW Designs måte å behandle personopplysningene dine på. Vi redegjør for hvordan vi anvender personlige opplysninger som du etterlater og/eller avgir når du handler hos oss og når du besøker nettsiden vår, samt når du anvender de ulike tjenestene på nettsiden vår.

 

 1. Dataansvarlig og kontaktopplysninger

 

Denne nettsiden er drevet og eiet av:

 

FEW Design ApS

Vestergade 9A, 2. sal
8600 Silkeborg
Danmark
Tlf.: 32 99 36 83
E-post: kundeservice@fewdesign.no

 

 1. Innsamling av personopplysninger

 

Innsamling av personopplysningene dine skjer i ett eller flere av følgende tilfeller:

 

 • Når du handler i nettbutikken vår
 • Når du abonnerer på nyhetsbrevet vårt
 • Når du beveger deg rundt på nettsiden, inkludert informasjonskapsler (se egen erklæring av informasjonskapsler)
 • Deltar i aktiviteter på nettsiden vår, herunder konkurranser
 • Når du tillater å «lagre opplysninger for raskere ordreplassering» neste gang du handler

 

Selv om du anvender e-postadressen din i mer enn ett av tilfellene ovenfor, blir opplysningene dine kun samlet og registrert på ett sted. Dermed kan opplysningene dine brukes igjen, f.eks. når du handler hos oss, og du unngår samtidig å motta samme markedsføringsmateriale fra oss flere ganger.

 

De personopplysningene vi samler inn kan f.eks. omfatte navn, e-postadresse, telefonnummer og lignende identifikasjonsopplysninger, samt opplysninger om din navigasjon på nettsiden.

 

 1. Bruk av personopplysninger

 

Personopplysningene samles inn og brukes til følgende formål:

 

 • Påmelding og utsendelse av nyhetsbrev, herunder fremsendelse av annet markedsføringsmateriale, som f.eks. invitasjoner til eventer.
 • Gjennomføring av kjøp i nettbutikken vår
 • Statistikk og analyse av trafikken
 • Øvrige markedsføringstiltak
 • Ved kjøp: Oppbevaring av bestillingen, kvittering for bestillingen, ordrebekreftelse (kjøpsavtalene)
 • Registrering av «Gi meg beskjed»-funksjon, til bruk på produkttilgjengelighet på nettsiden. Etter sendt e-post, slettes e-posten fra databasen
 • Oppbevaring av opplysninger i kassen til «raskere ordreplassering»-funksjon

 

FEW Design behandler kun personopplysningene dine hvis det er lovlig grunnlag til det. Rettsgrunnlaget for vår behandling av personopplysningene dine følger av EUs Personvernforordning artikkel 6, stk. 1.

 

Mottakere av nyhetsbrevet mottar dette basert på samtykke gitt digitalt eller ved fysiske lister. Du kan når som helst avregistrere deg fra nyhetsbrevet ved å trykke «Unsubscribe» i e-postene du mottar.

 

FEW Design fører statistikk over hvilke områder av nettsiden som brukes av brukerne våre. Disse dataene inneholder ikke personopplysninger. Ved hjelp av dataen vi har samlet inn oppnås det kjennskap til brukernes bruk av nettsiden. Denne informasjonen brukes til å forbedre nettsiden. Vi bruker derimot data om alle brukerne våre sin navigasjon for å forstå hvordan de, som en samlet gruppe, bruker nettbutikken. På bakgrunn av dette prøver vi å gjøre nettsiden bedre. Når du forlater nettsiden vår, kan vi ikke se hvilke andre nettsider du besøker. Vi hverken selger eller på annen måte gir videre informasjon om brukerne våre sin bruk og navigasjon på nettsiden vår. Vi selger ikke videre informasjonene dine til en tredjepart.

 

 1. Videreføring til andre dataansvarlige

 

Vi viderefører ikke opplysningene dine til en tredjepart uten din tillatelse. Under visse omstendigheter og i henhold til lovgivningen kan det dog være nødvendig å videreføre opplysninger, eksempelvis til offentlige myndigheter eller politi.  

 

 1. Overlatelse til databehandlere

 

Personopplysningene dine overlates til vårt eksterne lager, Textile Logistics, og fraktfirma for at varene du har kjøpt kan leveres.

 

 1. Overføring til tredjeland

 

Personopplysningene dine overføres til USA og Canada, da vi benytter oss av Shopify Inc. sin plattform.

 

Shopify Inc. er sertifisert under Privacy-Shield-avtalen og gjennom dette byr de på en garanti for å overholde det europeiske databeskyttelsesnivå (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

 

 1. Sletting av personopplysninger

 

Vi sletter personopplysningene dine når vi ikke lenger har behov for å behandle dem til oppfyllelse av ett eller flere av de formålene som fremgår i punkt 3.

 

 1. Informasjonskapsler

 

Vi anvender informasjonskapsler på nettsiden vår. Du kan lese mer om bruken av informasjonskapsler under «Informasjonskapsler».

 

 1. Sikkerhet

 

Vi har implementert sikkerhetstiltak for å sikre at våre interne prosedyrer lever opp til våre høye sikkerhetspolitiske standarder. Vi gjør derfor vårt ytterste for å beskytte kvaliteten og integriteten til din personlige informasjon.

 

 1. Facebook Pixel, Custom Audiences og Facebook Conversion

 

Vi benytter oss av såkalte Facebook-piksler. Dette er på grunn av våre legitime interesser i analyse, optimering og økonomisk drift av våre tilbud på nett. Disse er laget av Facebook, Facebook Ireland Ltd., 4 Canal Grande, Canal Grande, Dublin 2, Irland (“Facebook").

 

Facebook er sertifisert under Privacy-Shield-avtalen og gjennom dette byr de på en garanti for å overholde det europeiske databeskyttelsesnivå (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

 

Ved hjelp av Facebook-piksler er det på den ene siden mulig for Facebook å bestemme de besøkende på nettsiden som målgruppe til visning av reklamer (Facebook-annonser). Derfor bruker vi Facebook-piksler til å vise annonsene til brukere som har vist interesse for våre tilbud på nett, eller som har visse kjennetegn (f.eks. interesser i bestemte emner eller produkter, baser på deres besøkte nettsider), som vi sender til Facebook (såkalte «Custom Audiences»). Ved hjelp av Facebook-piksler ønsker vi å sikre at våre Facebook-annonser er i overensstemmelse med brukerens potensielle interesse og ikke virker irriterende. Pikslene gjør også at vi videre kan følge effekten av Facebook-annonsene til statistisk bruk og markedsundersøkelser, hvor vi ser om brukerne ble omdirigert til nettsiden vår etter å ha klikket på en Facebook-annonse (såkalt «konvertering»).

 

 1. Online tilstedeværelse på sosiale medier

 

Vi bruker online tilstedeværelse på sosiale nettverk og plattformer for å kunne kommunisere med aktive kunder, interesserte og brukere for å informere dem om våre tjenester. Ved å gå inn på de gjeldende nettverk og plattformer, gjelder kjøpsvilkårene og retningslinjene for databehandling for den gjeldende tilbyder.

 

Med mindre annet er angitt i personvernerklæringen vår, behandler vi brukernes data så lenge de kommuniserer med oss innenfor sosiale nettverk og plattformer, f.eks. ved å skrive innlegg eller sende meldinger.

 

 1. Rettighetene dine

 

Du er til enhver tid berettiget til å få innsikt i opplysningene vi behandler om deg, dog med visse lovbestemte unntak. Du har videre rett til å gjøre innsigelser mot innsamlingen og mot den videre behandlingen av dine personlige opplysninger. Du har også rett til å få korrigert, slettet eller blokkert dine personlige opplysninger etter reglene omkring dette. Du har i visse tilfeller rett til å motta personopplysningene dine i et strukturert, vanlig anvendt og maskinlesbart format, samt få overført disse personopplysningene fra en dataansvarlig til en annen, uten hindring.

 

Du kan lese mer om rettighetene dine i Datatilsynets veiledning om de registrerte sine rettigheter, som du finner på www.datatilsynet.no.

 

 1. Tilbakekalling av samtykke

 

Du kan til enhver tid tilbakekalle eventuelle samtykker, som du har gitt. Vi vil deretter slette opplysningene dine, med mindre vi kan fortsette behandlingen på annet grunnlag. Hvis du ønsker å tilbakekalle samtykket ditt, kan du kontakte oss på tlf. 32 99 36 83
eller e-post kundeservice@fewdesign.no. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet vårt ved å klikke «Unsubscribe» i det mottatte nyhetsbrev.

 

Hvis du velger å trekke samtykket tilbake påvirker det ikke lovligheten av vår behandling av personopplysningene dine, på bakgrunn av ditt tidligere samtykke og opp til tidspunktet for tilbaketrekkingen. Hvis du tilbaketrekker samtykket ditt, har det virkning fra dette tidspunktet.

 

 1. Lenker til andre nettsider mm.

  Nettsiden vår kan inneholde lenker til andre nettsider eller til integrerte nettsider. Vi er ikke ansvarlige for innholdet av andre bedrifters nettsider eller deres praksis i forbindelse med innsamling av personlige opplysninger. Når du besøker andre nettsider, oppfordres du til å lese innehaverens erklæringer med hensyn til beskyttelse av personlige opplysninger.

 

 1. Endringer av opplysninger m.m.

 

Hvis du ønsker at vi oppdaterer, endrer eller sletter dine personlige opplysninger, eller ønsker å få adgang til personopplysningene som behandles om deg, eller hvis du har spørsmål til retningslinjene ovenfor, kan du rette henvendelsen til oss på tlf. 32 99 36 83
eller e-post kundeservice@fewdesign.no. Du kan også skrive til oss på følgende adresse.

 

FEW Design
Vestergade 9A, 2. sal
8600 Silkeborg
Danmark
Tlf.: 32 99 36 83
E-post: kundeservice@fewdesign.no